Aromatherapie

Aromatherapie behandeling 60 min. € 47,50
Oppervlakte reiniging, gel de gommage (dieptereiniging), epileren, harsen bovenlip, crème- gel- of kleimasker met essentiële oliën, korte massage gelaat, decolleté, nek en schouders, verzorgende crème.

Hydraterende basis facial 75 min. € 80,00
Complete gelaatsbehandeling voor de gedéhydrateerde, (zeer)gevoelige, onzuivere en rijpere huid.
Zachte reiniging, gommage, epileren, harsen bovenlip, collageen ampul, aloe vera masker, hals- en oogpakking met facelift effect, uitgebreide massage gelaat, decolleté, nek en schouders, verzorgende crème.

Super ontspanningsbehandeling 90 min. € 115,00
Met uitsluitend zuivere essentiële oliën en natuurlijke producten in combinatie met speciale massagetechnieken, die de huid, het lichaam en de geest ontspannen, revitaliseren en in balans brengen. Zodat u weer in staat bent om topprestaties te leveren.
Ontspannend voetenbad- en massage, warmtepakking rug met aansluitend rugmassage, korte schoonheidsbehandeling bestaande uit dieptereiniging, peeling, epileren, ampul, masker, dagcrème.

Anti-stress behandeling 120 min. € 150,00
Ontspannend voetenbad- en massage, zachte reiniging gelaat en decolleté, abrikozenpeeling, ampul, masker met essentiële oliën, uitgebreide massage gelaat, decolleté, nek en gelaat, hoofdhuidmassage, verzorgende crème.

Enige uitleg

In de aromatherapie wordt gebruik gemaakt van essentiele olien. Deze zuivere olien zijn te vinden zeer veel bloemen, planten en kruiden. Er zijn verschillende manieren om deze prachtige hulpmiddelen uit plantmateriaal te verkrijgen.

In de huidverzorging worden esssentiele olien zeer gewaardeerd doordat zij heel diep in de huid kunnen doordringen. Zij ontgiften, reinigen en voeden de huid. Ze bevorderen de bloedsomloop, de lymfestroom en ondersteunen de huid, ze kalmeren en versterken de spankracht ( tonus).

Zij regenereren en repareren cellen en reguleren de sebum(talg)afscheiding. Ze ontgiften en verwijderen gif uit het lichaam. Ze versterken het imuunsysteem en stellen ons in staat onzelf te verweren tegen ziekten, spanningen en stress…

Als de essentiele olie uitwendig wordt aangebracht zullen ze door de huid het lymfatisch-systeem binnendringen waardoor iedere cel van ons lichaam bereikt kan worden.

Essentiele olien zijn soms 100 maal zo geconcentreerd dan de plant of het kruid waarvan zij gewonnen worden. Iedere druppel bevat plantenhormonen, antibiotica en ontsmettende stoffen.

In onze aromatherapiebehandelingen maken we veelvuldig gebruik van deze kostbare olien. Er worden pas een of meerdere olien gekozen na een uitgebreide huidanalyse. Na deze huidanalyse wordt met de client haar (of zijn) wensen besproken, wat haalbaar is qua huidverbetering en ontspanning.

Essentiele olien worden toegevoegd aan cremes, milks, maskers, pakkingen en lotions en ingezet bij de behandeling van acne, vochttekort, vroegtijdige huidveroudering en huidbeschadigingen.

Maar vooral in massages komt de weldadige werking van deze ‘wondertjes van de natuur’ tot uiting. De ontspanning bereikt iedere vezel van het lichaam en men herboren zijn na een sessie.

Aromatherapie gaat verder dan ‘gewone’ cosmetica…