Beauty2Go verkozen tot beste beautysalon

Beauty2go is verkozen tot ‘ beste beautysalon’ van Breda door ‘in de buurt’! Mede dankzij deze ingestuurde mail van Christiane:

Goedemorgen medewerkers van Breda in de Buurt.nl,

Voor de allerbeste schoonheidssalon van Breda zou ik graag Beauty-to-Go willen nomineren aan de John F. Kennedylaan 16 in Breda, tegenover het Valkenberg.
Een bezoek aan Chantal is altijd een feestje.

Allereerst natuurlijk de deskundigheid van Chantal en de nieuwste ontwikkelingen op schoonheidsgebied zonder spuiten of snijden.
Dit is bij meerdere schoonheidssalons te vinden uiteraard, maar daarnaast het warme gevoel van welkom..

Chantal geeft regelmatig trainingen op ROC College op beautygebied en heeft ook regelmatig stagaires rondlopen die zij ook daadwerkelijk iets probeert te leren.
Heb ook stagaires van haar gesproken die dat ook vertellen tijdens een behandeling, waar Chantal zelf altijd de supervisie op houdt.
In de praktijk worden de stagaires nog al eens gebruik als goedkope schoonmaaksters blijkbaar.

Persoonlijk heb ik er een hekel aan om naar een schoonheidssalon te gaan waar een cd met rustgevende natuurgeluiden op gezet wordt. Lekker makkelijk !
Het persoonlijk contact van Chantal en de oprechte belangstelling maakt dat ik er graag vanuit Bavel naar toe rijd en toch wel pittige parkeerkosten betaal in Breda.
Op het moment dat ik de deur uit stap daar heb ik het gevoel dat ik er weer tegenaan kan.
Goedkoper dan een bezoek aan de psychiater en je huid knapt er nog van op ook.

Zouden meer mensen moeten doen !

Hartelijke groet,
Christianne Voeten